GoodMob - Producator mobilier de baie

Avem tehnologia potrivita pentru productia de mobilier de baie durabil, cu un design placut si pret accesibil.

GoodMob - producator mobilier baie

Mobilierul de baie Goodmob este rezultatul imbinarii dintre experienta de peste 20 de ani in productia de mobilier a specialistilor nostri si tehnologia de ultima generatie achizitionata prin accesarea de fonduri europene.

Daca veti achizitiona un mobilier de baie purtand marca Goodmob noi va garantam precizia prelucrarilor, rezistenta la umiditate a finisajelor si un design placut, totul la un pret corect. Materiile prime sunt de calitate, in mare parte produse in Romania (MDF si PAL) sau in UE (vopsea, oglinzi, cleiuri, etc) iar garantia este asigurata direct de catre noi ca si producatori.

Gama de produse ale firmei noastre cuprinde masti de lavoar suspendate sau de sine statatoare, lavoare, oglinzi de baie cu dulap si cu iluminare LED, oglinzi de baie fara iluminare, dulapuri de baie cu oglinda suspendate si dulapuri de baie de sine statatoare cu sertare sau cu cos de rufe.

Producator mobilier baie - Goodmob
In anul 2019 am semnat contractual de achizitie al unei linii de vopsit in camp electrostatic a componentelor pentru mobilier realizate din MDF . Pe scurt , aceasta tehnologie a vopsirii cu pudra in camp electrostatic, prezenta de mult timp in finisajul metalelor (practic in toate industriile – constructii civile si industriale, electrocasnice, auto, constructii de masini, etc), cu numeroase avantaje dovedite in timp, a fost adaptata si pentru finisajul lemnului si al produselor derivate din lemn , in special MDF.

Practic fiecare subansamblu din lemn sau din MDF ce intra in componenta unui mobilier de baie (masca de lavoar, oglinda de baie, dulap de baie) sau a oricarui alt tip de mobilier este “imbracata” de jur imprejur, pe ambele fete si pe toate muchiile cu o pelicula dura de vopsea poliesterica, complet impermeabila . Aceasta tehnologie este perfect potrivita pentru productia de mobilier de baie durabil, cu un design placut si cu un pret accesibil.

Gama de produse cuprinde :

– mobilier de baie economic care este realizat integral din PAL melaminat, prelucrat cu mare precizie pe utilaje cu control numeric si cantuit cu folie PVC pe masini performante din gama industriala. Este mobilierul de baie recomandat atunci cand accentul se pune pe rezistenta, functionalitate si pe un buget limitat.

– mobilier de baie standard a carui structura interioara neesentiala este realizata din PAL iar componentele exterioare (laterale, usi, capace, polite etc) sunt realizate din MDF vopsit in camp electrostatic. Este gama potrivita pentru echiparea bailor rezidentiale, a pensiunilor turistice sau a oricaror alte bai utilizate in conditii normale. Designul este mai elaborat decat la gama economica iar rezistenta la umiditate este sporita.

– mobilier de baie premium care este destinat bailor utilizate intensiv , in special in hoteluri si in restaurante. Este realizata din cele mai rezistente materiale la umiditate (MDF vopsit in camp electrostatic, panouri din spuma PVC, Corian, sticla, otel vopsit in camp electrostatic) si este realizat in general dupa proiectul beneficiarului.
Goodmob- Producator mobilier de baie
Producator mobilier baie - Goodmob
Goodmob- Producator mobilier de baie

Oameni speciali intr-un loc special

Goodmob - producator mobilier baie

Cătălin Magearu
CEO & Founder

Goodmob - producator mobilier baie

Călin Bărbulescu
Managing Partner

Doru Moisa
Production Manager

Vrei să faci parte din echipa noastră? Dă un semn!

Esti interesat sa faci parte din echipa noastra? Trimite cateva cuvinte despre tine si te vom contacta pentru un interviu!

Devino Reseller

Fie că ai o societate cu profil similar și dorești stoc mai mare, fie ca iți place să tranzacțonezi în timpul liber, de la GoodMob poți alege ce consideri că poți vinde, dintr-o mare diversitate de produse.