Lavoare de baie
Lavoare de baie comercializate de GoodMob cu design placut si elegant, potrivite pentru orice dimensiune de baie, usor de asamblat pe blaturi sau masti de baie. Colectia de lavoare de baie Goodmob este potrivita pentru administrarea cu usurinta a oricarui spatiu sanitar.

Lavoarul de baie, utilizat pentru spălat, machiaj și bărbierit, este un element esențial al oricărei băi. Cele mai comune sunt lavoarele de tip vas și lavoarele integrate. Lavoarele de tip vas sunt cele mai populare și sunt adesea confecționate din argila sau porțelanuri și pot fi instalate integrat pe masti de baie sau pe blat de baie. Cele mai utilizate materiale pentru fabricarea lavoarelor de baie sunt argila refractara fina (FFC) și porțelanul.

Lavoarele integrate în blat de baie oferă un aspect mai simplu și sunt ideale pentru băile mai mici sau pentru cele care au un design minimalist. Atunci când alegeți un lavoar de baie, luați în considerare dimensiunea băii și spațiul disponibil. În plus, trebuie să luați în considerare stilul general al băii și să vă asigurați că lavoarul se potrivește cu restul designului.